Organic baby clothes

Moeder zijn is ook aan trends onderhevig. De echte moderne mama heeft andere wensen dan de moeder van de vorige generatie. Eigenlijk willen we alle spulletjes hebben die onze favoriete ‘momfluencer’ op Instagram ook gebruikt. Welke spullen voor jou en de baby zijn nu hip op dit moment? Lees het verder in dit blog artikel. 

Leuke babykleertjes 

Je loopt er zelf graag leuk bij, maar niets gaat boven de verzorging en aankleding van je eigen kind. Met jouw mini-me mag je lekker tutten. Je kan hem of haar helemaal aankleden zoals jij dat wil. In deze fase heb jij nog alles te beslissen. Dat gaat op den duur weer voorbij. Vooral organic baby clothes zijn nu geliefd bij jonge moeders. 

Organic baby clothes 

Organic baby clothes zijn de kleren die hard gaan op dit moment. In deze ecologische kleren zijn geen rare chemische stoffen verwerkt. De fabrikanten maken de kleding onder vriendelijke omstandigheden voor de werknemers. Dat is beter voor je baby en geeft jou een goed gevoel als moeder. 

Ecologische trend: hoe komt dat?

De laatste tijd zijn mensen steeds meer gaan nadenken over duurzaamheid. In het begin was dit vooral op afval scheiden en biologisch eten gericht. Nu is de duurzaamheidstrend volwassen geworden. Ecologische (baby) kleding hoort er nu ook bij in 2021. 

Hippe draagdoeken

De draagdoeken lijken nu wel onmisbaar voor moeders. Het is heel handig om op deze manier je baby te vervoeren. Je hoeft geen grote kinderwagen mee te nemen en de baby hangt lekker tegen je buik en borst aan. Het is ook een fijne tool als je je baby borstvoeding wil geven. 

Hybride kinderwagen 

Wil je toch de kinderwagen mee of vervoer je de baby in een maxi-cosi. Je hoeft nu niet te kiezen. De reiswieg is de kinderwagen en vice versa. Het scheelt een hoop gesjouw als de verschillende onderdelen los van elkaar te koppelen zijn. 

 

Wat heb je nodig als kersverse moeder van dit moment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *