Tesla wrappen

Voordat jij je Tesla laat wrappen is het eerst handig om te weten wat wrappen precies inhoudt. Een Tesla wrappen betekent dat de kleur van je auto wordt veranderd door middel van een speciaal soort folie. Deze folie heeft een kleur naar wens en wordt over de hele auto aangebracht. Hierdoor kan je genieten van een nieuwe kleur zonder de oude aan te passen. Wanneer je na een tijdje toch graag terug wil gaan is dat geen probleem. Laat de folie weer verwijderen en de oude lak komt weer zonder enige beschadiging naar boven! Doe jezelf eens iets cadeau en laat je Tesla wrappen!

 

Hoe laat je een Tesla wrappen?

Het wrappen van een Tesla wordt op precies dezelfde manier uitgevoerd als bij andere auto’s. Het enige verschil is dat de Tesla een eigen folie heeft, die precies bij het merk en het model van de auto past. Het zou namelijk knap lastig worden om een Tesla te gaan bedekken met folie die voor een Fiat Panda of een Volkswagen Golf bedoeld is. Bij het wrappen van een auto heeft iedere auto een unieke folie. Dit maakt dat het van tevoren belangrijk is om aan te geven om wat voor Tesla het gaat. Vaak moet de folie van tevoren besteld worden. Ook het wrappen zelf neemt een aantal uur in beslag. Het is namelijk van belang dat de folie precies over de auto heen wordt geplaatst, zonder de aanwezigheid van luchtbelletjes of viezigheden.

 

Afspraak maken voor het wrappen van een Tesla

Omdat er sprake is van unieke folies voor elke auto moet er van tevoren een afspraak gemaak worden. Het moment waarop het wrappen plaats kan vinden is afhankelijk van het soort folie en de leveringstijd. Auto’s die minder vaak op de weg komen hebben doorgaans een langere leveringstermijn dan een vaker voorkomend model. Ook de kleur van de folie bepaalt wanneer er een afspraak gemaakt kan worden. Zwart is meestal makkelijker te bestellen dan een specifieke kleur als lila of magenta.

Wil jij je Tesla wrappen?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *