enkelbandjes

Ook zo gek op mooie sieraden? Zeker tijdens de zomermaanden worden er veel sieraden gedragen. Misschien komt het doordat de zomerse outfit, met hun vrolijke kleuren, vaak uitermate geschikt zijn om te combineren met sieraden. Én wanneer je zomerse outfit toch de nodige kleur mist, dan zijn sieraden juist vaak de perfecte manier om die vrolijkheid toe te voegen. Het is vaak de finishing touch, en maakt je outfit helemaal compleet. Hieronder staan de grootste trends op het gebied van zomerse sieraden. Met deze sieraden in je colllectie weet je zeker dat je outfit de show steelt.

Enkelbandjes

Één van de grootste en blijvende trends op het gebied van zomerse sieraden, is het dragen van enkelbandjes. Deze trend groeit ieder jaar tijdens de zomermaanden, omdat de zomer éen van de weinige seizoenen is waar je enkels in de meeste outfits zichtbaar zijn. Tijdens de andere seizoenen zitten ze vaak verborgen onder lange broeken, en veel stof. Kies voor een klein enkelbandje of ga helemaal los met schelpen of bedeltjes.

Armbandjes om je pols

Deze trend is helemaal terug van weggeweest. In de jaren 90′ droegen veel vrouwen een heleboel armbandjes om hun pols, en dat doen ze nu weer opnieuw. Het dragen van veel armbandjes om je pols, is een gemakkelijke manier om wat vrolijkheid toe te voegen aan een outfit. Er zijn geen regels, en alles kan. Combineer goud met zilver, en gooi er vooral nog wat gekleurde armbandjes tussendoor. Je kunt zelfs materialen met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld aan staal, zilver, stof en kralen.

Grote statement kettingen

Waar kettingen ooit vooral zo klein mogelijk moesten zijn, is nu het tegenovergestelde waar. De trend voro de zomer is het dragen van grote statement kettingen. Val jij graag op in het gebruik van je sieraden? Dan zijn deze kettingen écht iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan lange kettingen met grote kralen, of korte kettingen met grote edelstenen. En wil je toch je kleine lievelingsketting blijven dragen? Dan kun je ze prima met elkaar combineren!

De trends voor zomerse sieraden

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *