kapper zonder afspraak

Er zijn bepaalde zaken waar je gewoon niet zonder kunt. Een kapsalon is er één van. Want wie wil er nu met een haarcoupe bijlopen die niet lekker zit en wat je gewoon niet mooi staat. Zelfs mensen met lang haar moeten eens in de zoveel tijd geknipt worden. De uiteinden van je haren gaan splijten en het is belangrijk dat er ook een goed model in geknipt wordt. Zoek je een kapper waar je zonder afspraak terecht kunt, of maak je een afspraak? Beide kappers hebben dezelfde kwaliteiten. Je kunt er terecht om je haar te laten knippen en kleuren. Of wil jij een superkort kapsel met een tekening erin? Het is belangrijk om goed te overleggen wat je wilt, zodat je tevreden de deur uit kunt gaan.

Crazy hair day

Weet je dat er een dag is dat iedereen zijn haar mag omtoveren in een rare coupe. Je zou eraan kunnen denken om je haar voor één dag een gekke kleur te geven, bijvoorbeeld paars of blauw. Maar je kunt ook allemaal stekels omhoog zetten en deze kleuren, of juist een heel ingewikkeld kapsel maken. Haargel, gekleurd haar en attributen in je haar, het is allemaal toegestaan. Deze dag komt uit Amerika en is daar heel populair. Het zou toch leuk zijn als we dit ook in Nederland gaan introduceren.

Mannen haartrends

Hadden voorheen mannen allemaal hetzelfde kapsel, tegenwoordig proberen ook mannen zich te onderscheiden. Zo kunnen zij ervoor kiezen om hun haar chique en strak te laten knippen. Of kiezen zij voor een nonchalante look. Heb je een baardje of een snor, dan is de keuze van je kapsel ook heel belangrijk, want niet alles matched met elkaar. Er zijn nog maar weinig mannen met lang haar in een staart. Wat je wel veel ziet is een ultrakort kapsel met een tekening erin gemaakt. Belangrijk is om een kapsel te kiezen die bij jou past, zodat je hiervan gaat stralen en zelfverzekerder wordt.

Kapsalon

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *