Stoffen groothandel

Bij een stoffen groothandel kun je terecht voor het inkopen van stoffen voor verschillende soorten toepassingen. Je kunt stoffen bijvoorbeeld gebruiken als manier om je plafond te decoreren. Modescholen kopen ook vaak stoffen in bij een stoffen groothandel. Ook particulieren kunnen er terecht voor lapjes stof voor een kerstdecoratie. Je kunt er dus stoffen inkopen om zelf te gebruiken maar doorverkoop onder je eigen label behoort ook tot de mogelijkheden. Eigenlijk is er voor ieder doeleinde wel een stof te vinden bij de stoffen groothandel.

Verschillende soorten stoffen inkopen

Waar je ook naar op zoekt bent, bij een stoffen groothandel vind je eigenlijk altijd wel een stof die past bij de wensen die je hebt. Zo is er natuurlijk flanel, katoen, molton en stretch beschikbaar. Ook de luxere stoffen zijn prominent in het aanbod aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan satijn en tule. Daarnaast is er ook waterafstotend materiaal beschikbaar en kun je kiezen uit verschillende outdoor stoffen. Kortom voor ieder doel is er een bijpassende stof te vinden.

Stoffen voor mondkapjes te maken

Als je zelf een mondkapje wilt maken kun je bij de groothandel ook terecht voor stof. Het is namelijk niet heel moeilijk om hem zelf in elkaar te zetten. Je kunt zelf een tof printje uitkiezen die je leuk vindt. Voor de soort stof wordt vaak geadviseerd om jersey te gebruiken. Dit type stof voelt namelijk zacht aan in je gezicht. Ook is de stof een beetje stretchy zodat deze zich om je gezicht heen vormt. Op het ogenblik zijn er ook diverse antimicrobiële stoffen beschikbaar. Deze zijn alleen niet in veel verschillende printjes te koop. Via internet zijn er verschillende patronen beschikbaar om zelf aan de slag te gaan. Als je een beetje handig bent met de naaimachine is het leuk om dat zelf op te pakken. Naast stof ben je elastiek nodig en uiteraard naald en draad. Koop de stof in die je nodig bent en je kunt beginnen.

Inkopen van stoffen bij stoffen groothandel  

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *