hydrowear

Hydrowear is een merk dat bedrijfskleding maakt dat is verbonden aan verschillende eisen. De meeste bedrijfskleding die wordt gemaakt is voor de industrie bedoeld. Hierbij wordt er rekening gehouden met wettelijke normen die zijn opgelegd door Europese Directives. Verder wordt de kleding gemaakt op basis van de strengste technologische criteria die er bestaan. Een ander punt waarbij rekening wordt gehouden bij het produceren van de kleding is dat het comfortabel is om te drogen. Bovendien is er ook aan de praktische kant gedacht door nuttige details in de kleding te verwerken.

Nuttige details in bedrijfskleding

Qua nuttige details kun je bijvoorbeeld denken aan een verborgen zak een jas. Verder is er ook voor gezorgd dat de jassen multifunctioneel te gebruiken zijn. Zo kun je uit sommige jassen de voering uit de jas halen. Op die manier kan de jas ook fungeren als bodywarmer. Dit zorgt er voor dat je niet onnodig veel kleding overal naar toe hoeft te sjouwen. Naast de verkoop van jassen en broeken houdt Hydrowear zich ook bezig met het produceren van veiligheidsschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Verder is het mogelijk om verschillende soorten kleding met elkaar te mixen en te matchen. Zo kan elk model dat in de webshop te vinden is in een gepersonaliseerde variant worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een logo of borduurwerk. Zodra de tekening en de kleurstaal zijn goedgekeurd wordt er een monster gemaakt. Als dat allemaal in orde is wordt de productie in gang gezet.

Hydrowear is aangesloten bij de Fair Wear Foundation

Bij Hydrowear wordt er naast de eisen en criteria ook aandacht besteed aan duurzaamheid. De meeste kleding wordt geproduceerd in China, India en Oost-Europa. Daarbij wordt er rekening gehouden met goede arbeidsomstandigheden. Dit wil zeggen dat alle productiepartners een certificatie hebben ontvangen van de Fair Wear Foundation. Ook wordt er regelmatig gecontroleerd of er nog aan alle voorwaarden wordt voldaan met betrekking tot de arbeidsomstandigheden.

Bedrijfskleding voor je bedrijf

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *