Koerier

Als je een koel- of vriestransport nodig hebt voor kleinere hoeveelheden dan kan een vries koerier Rotterdam een goede oplossing voor je zijn. Het is mogelijk om een vries koerier voor je diepvries of koeltransport in te huren voor eenmalige of terugkerende opdrachten. Je kan kiezen voor een vaste of eenmalige route hiervoor. Een vries koerier heeft bussen met speciaal uitgeruste koelapparatuur waarbij temperaturen tussen de 4 graden en -20 graden kunnen worden gegarandeerd. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je voedingsmiddelen of andere producten ook echt vers op hun eindbestemming aankomen zonder problemen.

Wat voor producten worden met koeltransport getransporteerd

Ieder bederfelijk goed die in een geconditioneerde ruimte wordt getransporteerd valt onder koeltransport. Door deze manier van het transporteren van je producten ben je ervan verzekerd dat de kwaliteit en waarde van de producten behouden blijft. Producten die met koeltransport worden vervoerd zijn onder andere vis, groenten, vlees, zuivel, fruit, deegwaren, medicijnen, kant en klaar maaltijden, bloemen en planten. Je kan een vries koerier voor koeltransport inhuren voor zowel het binnen- als buitenland.

Een goede vries koerier

Als je werkt met een vries koerier voor je diepvries en koeltransport dan wil je natuurlijk dat dit wel goed uitgevoerd wordt. Een goede vries koerier heeft wagens met speciale koelingen om zo te zorgen dat je producten altijd op de juiste temperatuur vervoerd worden en dit wordt tevens gemonitord door het transportbedrijf. Bij een goed bedrijf dat gespecialiseerd is in diepvries en koeltransport wordt een goede hygiƫne toegepast in zowel de bussen zelf als door de koeriers. Iedereen is op de hoogte van de HACCP regelgeving en het bedrijf heeft deze certificatie. Daarnaast zorgt een betrouwbare koerier er ook voor dat er geleverd wordt wat is afgesproken. Klanttevredenheid is het belangrijkste en daarbij kunnen eisen en wensen altijd vooraf doorgesproken worden om zo de beste service te kunnen verlenen.

Op welk moment kies je voor een vries koerier

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *